homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Indragostita peste cap :-<-3

#39 2009-11-04 23:30:03

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Re: Indragostita peste cap :-<

Se vede ca esti fecioara big_smile Cine altcineva ar mai despica firul in 1889282 si ar mai gandi atat problema daca nu noi, fecioarele? smile

#40 2009-11-04 23:36:09

kazbicca
New member
Inregistrat: 2009-10-18

BabyLove a scris:

offtopic Kazbicca tu ce'ai mai facut cu al tau? I'ai spus ca stii de faza cu sexu' ? smile

offtopic
Pai, nu, nu i-am zis ca stiu. In schimb am stabilit foarte serios cu el ca vreau o relatie bazata pe incredere. Am aflat si cine e tipa, poza, tot lol, mi-a zis de ea cum ca ar fi o colega (imi povestea o intamplare), mi-a zis ca il enerveaza ca il urmareste (el a lasat-o dupa ce a facut sex cu ea), bottom line: i-am zis ceva de genu, uite si la tipa asta ce sus tinteste, un barbat ca tine nu s-ar uita la ea, asta asa ca si fun fact smile sa-l fac incomod. Ma bucur ca nu am sarit pe el atunci cand eram foarte afectata, stricam totul. Acum privesc lucrurile la rece si stiu exact ce am de facut. Un lucru e sigur: acum mi-a promis ca pana ne vedem nu se culca cu nimeni. Plus o groaza de mailuri dulci de la el cool cum ca e disperat sa ma intorc in tara. Daca se mai intampla ceva asemanator atunci vom avea motive sa ne certam si sa punem capat. Deocamdata ma bucur de ce a ramas, avem planuri de o iarna cu scantei.
P.S. tipa e banala

#41 2009-11-04 23:39:15

BabyLove
Sr. member
Inregistrat: 2008-07-19

Ce bine ca poti gandi asa..eu una nu stiu daca as putea sa trec peste faza asta,pana la urma e inselat,s'a culcat cu alta.Dar daca voi v'ati stabilit regulile de la bun inceput asta e altceva..Oricum..sa va mearga bine de azi inainte puss

hjarta hjarta

#42 2009-11-04 23:42:42

kazbicca
New member

kemikal a scris:

Nici  nush cum sa ma imbrac.. stiu ca gandesc prea mult dar...sunt perfectionista si mnah...vreau sa iasa bine, vreau sa ii arat ca pot, ca imi pasa si ca merit.

Miroase a cumparaturi roll
.. si o rochie noua intotdeauna te face sa te simti mai bine

#43 2009-11-04 23:43:16

LadyPink
Platinum member
Site

Apropo de ideea aia cu mesajele cu 'mi-e dor de tine' - no way! Patita si para-patita, in niciun caz in situatia asta! smile Daca el n-a raspuns la smsul ala cu 'cum te mai simti?' , unul cu 'mi-e dor de tine' nu te arata decat respirandu-i in ceafa.  Plus ca... ca ce chestie sa inceapa cu dulcegarii de genul asta prin mesaje cand indemnul a fost clar : take him slow ?

Publicitate

loading...

#44 2009-11-04 23:51:14

skumpi
Vizitator

LadyPink a scris:

Se vede ca esti fecioara big_smile Cine altcineva ar mai despica firul in 1889282 si ar mai gandi atat problema daca nu noi, fecioarele? smile

I couldn`t agree more  roll

#45 2009-11-05 00:08:43

kazbicca
New member

kemikal a scris:

Nici nu aveam de gand sa ii trimit mesag cu ' mi-e dor de tine' , doar nu-s nebuna lol
Cat despre cumparaturi..eu...nu port rochii lol si asa e frig afara, party-ul e intr-un club, o sa fie dans, asta e clar..dar...eu in rochie nu ma vad...sa zicem doar un maieu din ala mai lung, vazusem pe la magazine, is mai grosute asa, dar eu, la cei 1,70 m ai mei rotfl nush daca mi-a sta asa bine.Ma gandeam la un stil de iarna combinat cu ceva de vara- o fusta scurta sau pantaloni scurti? Dresuri gri si in picioare..:-? UGG-uri?  rotfl nu,glumeam...dar..oricum rochie nu. Poate combinatie maieu-fusta.

Si o fusta e buna, un top dragut, cizme? pantofi?
Uita-te cum se imbraca si el.. daca e genu copilaros si rebel iei un top cool, daca tipu e mai sofisticat atunci te orientezi dupa croiala/material/forma decolteului etc. El e pe gustul tau deci.. cred ca nu o sa ai probleme cu hainele daca sunteti pe aceeasi lungime de unda. Nu-ti mai face griji  tillfreds

#46 2009-11-05 00:30:29

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

skumpi a scris:

LadyPink a scris:

taurii lol
(eu cu andru)

hjarta

#47 2009-11-05 00:33:17

LadyPink
Platinum member
Site

Love, N-AI CUM! Jur ca te iau la o intrecere a despicatului firului in 14 big_smile

Kemikal, mie mi se pare foarte ok varianta cu pantaloni scurti, dresuri si ugg-uri!! Serios. Doar sa nu-ti fie foarte clar in ugg-uri smile

#48 2009-11-05 00:50:10

LadyPink
Platinum member
Site

Poate o fi busy si o fi zis ca raspunde mai incolo si a uitat. Se mai intampla si d-astea. Depinde cat de optimista sau de pesimista vrei sa fii big_smile

Mai, eu zic ca daca te stii ca nu rezisti pe tocuri 6 ore la zbantuiala, sa nu te avanti. Mai comode sunt ugg-urile. Plus ca sunt si trendy. smile Iar combinatia cu pantaloni scurti mi se pare, la fel, trendy. Daca nu e cine stie ce club de fitze atunci zic sa pui ceva in care sa te simti si confortabil. Daca apari cu ugg-uri, fetele vor fi de partea ta big_smile

#49 2009-11-05 00:52:02

Loveable
Diamond member

categoric sa te imbraci in ce te simti tu mai bine! pt ca altfel o sa fii crispata..in loc sa fii naturala si draguta...
te sa tii cont doar sa se potriveasca evenimentului...adica sa nu te duci la nunta in blugi sau la disco in costum lol

hjarta

#50 2009-11-05 00:57:15

Loveable
Diamond member

da` daca ai 1,70 si cu tocuri de 10 ce vrei sa faci? sa`i scuipi seminte`n cap baiatului? lol el cat de inalt e?

hjarta

#51 2009-11-05 00:59:17

LadyPink
Platinum member
Site

Loveable a scris:

da` daca ai 1,70 si cu tocuri de 10 ce vrei sa faci? sa`i scuipi seminte`n cap baiatului? lol el cat de inalt e?

rotfl corect, tre sa tii cont si de detalii de genul asta

#52 2009-11-05 10:06:47

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Leilor le place vanatoarea... daca pici imediat si-au pierdut interesul smile parerea mea
SMS-urile de genul asta m-ar speria si pe mine de moarte, daramite un barbat

#53 2009-11-05 11:11:46

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

asta e chestie femeiasca, sa-l vezi cum se perpeleste, dar nu prea mult, ca dupa aia e bleg si ti se taie lol

#54 2009-11-05 11:55:23

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Loveable a scris:

skumpi a scris:

LadyPink a scris:

taurii lol
(eu cu andru)

si cu mine big_smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#55 2009-11-05 14:30:47

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

angel89 a scris:

OFF:Wild, de cand ma chinui sa te intreb: cum e sa ai o vila cu 4 gradini? tongue

vila ca vila..dar 4 gradini...mult de munca din primavara pana toamna(si toate cu flori) lol

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#56 2009-11-05 16:29:56

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Eu ,la inceputil relatiei nu primeam mesaje sau telefoane.Uneori uita de mine.Scuza lui:daca nu simt ,nu dau mesaje/telefoane.Dar cu trecerea timpului,relatia a evoluat.Acum nu`l mai "suport" la cate mesaje si telefoane imi da.(Tot Leu e si al meu)

Deci,Kemikal,NU incerca sa pari alta,NU te imbraca nu stiu cum,trebuie sa fii cocheta,dar in acelasi timp sa ai acel ceva cu care sa te remarci in fata lui.Legat de mesaje,lasa`l,intelege`l.Daca e mai sufletist,iti poti imagina ca nu ar putea sa sara dintr`o relatie in alta cu usurinta.Daca tot e sa ne legam de zodii,la un leu trebuie sa`i acorzi timp si sa nu`l ingramadesti din prima-been there,done that.Mie dupa 1 luna mi`o dat papucii pt ca nu se simtea pregatit-l`am luat si eu tare,ce`i drept-(dupa 1 sap o venit inapoi cu coada intre picioare spunandu`mi ca e vremea sa se potoleasca)

Ce iti recomand eu:blugi lungi,ugg si un top dragut.Sa asortezi o rochie/bluza mai lunga cu niste ugg nu`i usor,deci mai bine mergi la sigur decat sa o dai in bara.Sau ai putea sa porti niste cizme normale cu o fustita sau ceva,niste accesorii,un machiaj potrivit..ai prins ideea nails Mult noroc si asteptam vesti:*

eu,tu si restul lumii...

#57 2009-11-05 16:34:23

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

offtopic: ugguri in club? mi se pare de-a dreptul exagerat, sincer!

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.